ایمپلنت دندان یک رویکرد انقلابی در صنعت دندانپزشکی است که طی یک فرایند می توان آن را جایگزین دندان های از دست رفته کرد. ایمپلنت دیجیتال روش مناسبی برای کاشت پروتز های دندانی و جایگزینی بهتری به جای دندان مصنوعی و سایر روش های کاشت دندان است. در این مقاله به طور مفصل به ایمپلنت های دیجیتالی می پردازیم، اگر قصد انجام آن را دارید با ما تا اخر این مقاله همراه باشید.
قالب گیری، طراحی، ساخت و کاشت ایمپلنت در این روش به کمک دستگاه ها و فناوری های دیجیتالی انجام می شود به آن کاشت دیجیتال نیز می گویند. در این روش مراحل ایمپلنت دندان شامل مانند عکسبرداری به صورت سه بعدی، طراحی و ساخت ایمپلنت ها به کمک کامپیوتر است.
ایمپلنت دندان به صورت دیجیتال هم مانند همه ی روش های دیگر معایب و مزایای خود را دارد که در این بخش به آن ها می پردازیم:
هزینه ی بالای این روش یکی از معایب آن به شمار می رود. از آن جایی که برای دقت بالای کاشت ایمپلنت به صورت دیجیتالی مراحل بیشتری طی می شوند و ابزار های بیشتری استفاده می شود هزینه ایمپلنت دیجیتال نیز بالا می رود.
بعد از اتمام ایمپلنت، کار دندان ها تمام نمی شود. اگرچه ایمپلنت ها طول عمر زیادی دارند اما نگهداری و مراقبت از آن ها مهم ترین بخش کاشت ایمپلنت است. با شستشوی مرتب دندان ها با مسواک و خمیر دندان استاندارد و نخ دندان کشیدن می توانید بهداشت و سلامت حفره دهانی خود را تضمین کنید. علاوه بر آن با رعایت چند نکته در روز های اولیه می توانید بر طول عمر ایمپلنت دندان بیافزاید.
ایمپلنت دیجیتال یکی از بهترین روش های موجود برای جایگزین کردن دندان های از دست رفته است که اگر چه هزینه بالایی می طلبد اما به دلیل سرعت کار و مطمئن بودن آن بسیار به صرفه بوده و نسبت به سایر روش ها مشکلات ثانویه کمتری دارد.